• 1394/11/10 - 12:53
  • تعداد بازدید: 111
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نمایش «تصمیم بزرگ مراد» در خانه فرهنگ فدک

نمایش کودک و نوجوان«تصمیم بزرگ مراد» به کارگردانی داوود زارع در خانه فرهنگ فدک اجرا می شود.

به گزارش سایت خبری تئاتر: نمایش «تصمیم بزرگ مراد» نوشته نرگس اصغری براساس حکایت «لوطیان مرد رند» نوشته یدالله آقاعباسی با آهنگسازی عنایت خادم بشیری از روز 11 بهمن به صحنه می رود.

احمد خیرآبادی، مصطفی ایزدی،حامد عابدی،مینا محترمی، میثم امیر اصلانی و صالح کاشفی در این نمایش ایفای نقش می کنند.

نمایش کودک و نوجوان«تصمیم بزرگ مراد» روز 11بهمن ماه تا 6 اسفند، ساعت 17 تا 20 برگزار می شود. علاقمندان برای شرکت در این برنامه می توانند به میدان رسالت،خیابان شهید مدنی، بعد از چهارراه جانبازان (گلبرگ) مراجعه کنند و یا جهت رزرو  با شماره 77209757-77277766تماس بگیرند.


همچنین علاقمندان برای اطلاع بیشتر از آخرین اخبار برنامه‌ها و فعالیت‌های مراکز فرهنگی هنری شهر تهران و منطقه هشت می‌توانند به نشانی ساب پورتال Golestan.farhangsara.ir و رسانه خبری www.fhnews.ir مراجعه کنند.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت