• 1401/02/28 - 08:56
  • تعداد بازدید: 250
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حضور مینووش رحیمیان در جشنواره‌ی بین‌المللی bibu سوئد

مینووش رحیمیان عضو هیات مدیره اسیتژ بین‌الملل در جشنواره‌ی بین‌المللی bibu در سوئد

مینووش رحیمیان عضو هیات مدیره اسیتژ بین‌الملل به همراه همکارانش از سراسر دنیا، در جشنواره‌ی دوسالانه‌ی بین‌المللی bibu 2022 در سوئد حضور دارد.

به گزارش اسیتژ ایران مینووش رحیمیان که از سال گذشته پس از رای‌گیری در انتخابات هیات مدیره‌ی اسیتژ بین‌الملل -به عنوان اولین نماینده‌ی ایران در تاریخ اسیتژ- اکنون یکی از اعضای این هیات مدیره است در مورد جشنواره ی bibu عنوان کرد: این جشنواره از 17 تا 22 می 2022 (27 اردیبهشت تا 1 خرداد ماه 1401) در شهر هلسینبورگ کشور سوئد برگزار می‌شود و هیات مدیره‌ی استیژ بین‌الملل به مدت یک سال است که در حال تدارک و آماده‌سازی این جشنواره بوده‌اند.

"هیچ کس را پشت سر نگذار" شعار امسال جشنواره است و تمرکزش بر تئاتر انسان‌های بومی است که از سراسر دنیا دعوت شده‌اند.

رحیمیان اضافه کرد: من و همکارانم در کمیته‌ی اجرایی اسیتژ سه روز زودتر به سوئد آمدیم تا در جلسات اسیتژ جهانی حضور داشته باشیم. در طول برگزاری جشنواره‌ی bibu به جز اجرای نمایش‌ها شاهد برگزاری برنامه‌ها وفعالیت‌های زیادی از جمله گردهمایی، سمینار، کارگاه و ... خواهیم بود.

من به همراه به به دسورس از برزیل و ارنی نولان از آمریکا از همکاران فعالم در هیات مدیره از میان فرم‌های ارسالی از سوی اسیتژ ایران و سراسر دنیا، حجت زینالی از اعضای اسیتژ ایران را برای حضور در پروژه نسل بعدی این جشنواره انتخاب کرده بودیم که متاسفانه به دلیل عدم اخذ ویزا همراهمان نشد و سما موسوی دانشجوی دکترای رشته تئاتر در دانشگاه هامبورگ/آلمان جهت شرکت در این برنامه جایگزین ایشان گردید.

همین طور همکار دیگرم سلما محسنی با مقاله "احیای آیین‌های کهن طبیعت همراه با کودکان" که از میان 7 طرح ارسالی توسط مرکز ملی اسیتژ ایران به دبیرخانه جشنواره bibu انتخاب شده بود، از برگزیدگان این بخش از جشنواره می‌باشد. ایشان نیز متاسفانه به دلیل مشکلات موجود در اخذ ویزا از این سفر بازماند و قرار است به صورت آنلاین سخنرانی خود را در روز جمعه 30 اردیبهشت ماه برای شرکت‌کنندگان در این دوره ارائه نماید.

عضو هیات مدیره اسیتژ بین‌الملل در ادامه افزود: برخی از برنامه‌های جشنواره‌ی بین‌المللی bibu همزمان با برگزاری در سوئد به صورت آنلاین نیز در فضای مجازی قابل دسترس خواهند بود و علاقمندان ایرانی می‌توانند به صورت رایگان با ثبت نام در لینک زیر از این رویدادها استفاده کنند.

https://bibu2022.assitejonline.org/

همچنین بازیگر برگزیده‌ی چهار دوره جشنواره‌ی بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان عنوان کرد این بخش فقط برای کشور ایران رایگان است زیرا از ایران قابلیت پرداخت بین‌المللی را نداریم. برای استفاده از برنامه‌های آنلاین جشنواره‌ی بین‌المللی bibu باید بدون استفاده از فیلترشکن برای ثبت نام اقدام کنند.

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت