• 1402/12/08 - 09:07
  • تعداد بازدید: 196
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اعلام آثار منتخب بخش نمایشنامه‌نویسی بیست و هشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

«قصه نمایش» 4 برگزیده معرفی کرد

بخش نمایشنامه‌نویسی بیست و هشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان که با عنوان «قصه نمایش» ویژه کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال برگزار شد، برگزیدگان خود را معرفی کرد.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی بیست و هشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اردکان، بخش نمایشنامه‌نویسی این دوره از جشنواره با مشارکت انتشارات ورتا، ویژه کودکان و نوجوانان زیر 18 سال، با هدف تقویت بخش مکتوب حوزه نمایش و افزایش آثار چاپی نمایشی و انگیزه‌بخشی و حمایت از بچه‌های علاقه‌مند به نویسندگی نمایشنامه در ۲ گروه سنی کودک (۷ تا ۱۲ سال و نوجوان ۱۲ تا ۱۷ سال) برگزار شد.

این بخش با داوری داوود کیانیان، پیشکسوت نمایشنامه‌نویسی کودک و نوجوان همراه بود و منتخبین به این شرح معرفی شدند:

در بخش کودک نمایشنامه «کاجستان» نوشته آراد ترابی یازده ساله از همدان و نمایشنامه «دختری به نام میخک» نوشته نهال قلی‌پور دوازده ساله از قزوین به عنوان برگزیده معرفی شدند. همچنین در بخش نوجوان نمایشنامه «دادگاه آب حیات» تانیا رضایی سیزده ساله از یزد و «دستبند جادویی» نوشته تارا جلالی چهارده ساله از تهران برگزیده شدند.

طبق توافق دبیرخانه بیست و هشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با نشر ورتا، به زودی این آثار توسط این انتشارات به چاپ می‌رسد.

داوود کیانیان در این باره ضمن اظهار شگفتی از آثار خلاقانه کودکان و نوجوانان گفت: «آثار ارسالی به این بخش جشنواره نشان داد که ما از اندیشه، تخیل و زیست بچه‌های امروز دور هستیم.»

او افزود: «با اینکه اولین سال برگزاری این بخش بود و کسی از آن اطلاع کافی نداشت، خوشبختانه با آثار خوبی مواجه شدیم. برخی آثار آدم را شگفت‌زده می‌کرد. این نشان می‌دهد بچه‌های امروز ایران چقدر به طور غریزی با تئاتر آشنا هستند.»

این مدرس و پژوهشگر تئاتر کودک و نوجوان تاکید کرد: «من سال‌ها در زمینه پژوهش تئاتر کودک کار کرده ام اما حالا متوجه شدم بچه‌ها چقدر قشنگ می‌اندیشند و به تمام مسائل زندگی توجه دارند. به نظرم ما از اندیشه، تخیل و زیست این بچه‌ها دور هستیم.»

او اضافه کرد: «یکی از ویژگی‌های این بخش جشنواره شناخت کودکان و نوجوانان از طریق آثارشان است که برای همه دست‌اندرکاران تئاتر و ادبیات کودک مسئله مهمی است.»

کیانیان با اشاره به اینکه تعداد آثار ارسالی استان یزد در این بخش بیشتر از سایر شهرها بود، گفت: «این نشان می‌دهد جشنواره وقتی در یک استان برگزار می‌شود بر فرهنگ آن استان تاثیرگذار است.»

او در پایان افزود: «جشنواره تئاتر کودک و نوجوان می‌تواند تاثیر عمیقی بر زندگی و زیست مردم یزد به ویژه کودکان داشته باشد، آثاری که در این جشنواره حضور دارند، در سالن‌های حرفه‌ای امتحان خود را پس داده‌اند و بی‌شک برای اهالی شهر اردکان یک فرصت مغتنمی است که در جاهای دیگر امکانش فراهم نیست.»

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت